buku pink

Hai assalam , saya da pregnant 11weeks da boleh bukak buku pink ke ? And masa nk buat buku pink tu dia minta surat apa je ? Sorry banyak tanya first baby .

2 Balas

Kad nikah, ic. Cun dh tu timing. Sy haritu pgi awal. Week 7 dh g. Dia suruh dtg week 10. Jangan g time week 12, bebel nurse nnti 😅😅. Dh nk masuk trimester kedua dh tu.

Kad nikah jer..ikut atas KKIA tmpt awak .. suami kena ade untuk cek darah hiv/sipilis tapi klu suami kerja xpe .. lain hari

4y ago

Baik la terima kasih