Bukak buku pink seelok2 nya bpe minggu??

Biasa klinik swasta tu yg suruh bukak buku pink atau kita yg buat keputusan sendiri tuk g bukak buku pink?? Sorry nak tnya sbb first baby...arini 7minggu belum bukak buku..sbb dokter swasta tu mintak dtg scan lgi 2minggu..heartbeat baby dgr dah..tpi masa tu baru 5minggu 5 hari scan....#ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Balas

Macam clinic swasta yang saya pergi, dia minta saya datang semula pada 10w untuk bukak buku sebab dia nak ukur sekali kantung untuk tentukan edd.

2y ago

Kalau nak bukak buku pink kk tak perlu tunggu 10w. Leh call terus kk yang berdekatan rumah. Nanti dia bagi tarikh appointment. Hehe kena buat sebelum 12w