buku pink

Hai assalam mommy2..mudah2han kita smua di lindungi dan di beri kekuatan dalam keadaan kita berbadan dua ni..sy nak tanya yang duduk area damansara damai ada sesiapa tahu ke minggu ke berapa kita bole buka buku pink dan selalu nya hari apa yer?trima masih

1 Balas

Kandungan 7mggu keatas boleh dah buat booking bku pink and dtg je hari apa pun nnt dekat klinik akan bgtahu kawasan awak tu appointment setiap hari apa ..

5y ago

Trima kasih..😊