Bila boleh buat Buku pink

Assalam.. nak tanya berapa minggu boleh buat buku pink ye mommy2?

2 Balas

kena tanya KK tmpt awak. above 6 weeks dah boleh. tapi tmpt sy 2 kali dah jmpa doktor, tak lepas lagi bukak buku pink. dorang nak tggu tarikh kandungan dekat scan cecah 9 minggu baru boleh buka buku pink. sebelum ni pegi 6 weeks dah ada jantung pun doktor tak bagi buka lagi lain KK lain caranya

1y ago

Oooo...faham.. thanks.. sbb saya plan 8minggu nk scan, pastu trus g bukak buku pink.

Mcm tmpt sy... Dyeorg sruh dtg pda 27hb ni n p klnik ambik tarikh

1y ago

8week