Penyusuan dan keliru putinh

Hai asalamualaikum ibu2..nak tanya mcam mana ya nak tambah kan susu badan balik.. dah 3 minggu susu kurang pastu beby pulak keliru puting terpaksa bagi susu botol sbb susu badan kurang sedih sangat2😢..mcm mana nak bagi beby hisap susu badan balik ye ?? Beby dah 2 bulan 9 hari siapa berpengalaman mcm saya boleh share tak mcm mana nk selesaikan msalah mcm ni ye?

4 Balas

follow ig nadmasrom/noorfazila_bt_abd_rahman.. dyorang lactation counselor