Tak berapa nak mkn 😔

Hai. Anak saya umur setahun sebulan . Sebelum nak dpt berjalan mkn semua licin . Tp now dia asik nak belajar jln sampai tak berapa nak mkn. Ade tips tak mcm mne nak bg anak suke mkn semula 😅

2 Balas

cuba tukar tekstur makanan , macam anak saya kalau tolak nasi .saya akan tukar dgn organic noodle ni . dah snacking saya bagi multigrain cereal kalau dah buntu nak bg apa , kalau nak try produk baby food Fawwaz .boleh pm saya . 100% natural , tiada gula garam .manis semulajadi buah 😊 http://www.wasap.my/60176637302