nk mntk pencerahan .

hai , already 30w4d 🥰bru blik dri kk jumpa doc pakar .. nk mntk pencerahan dri ibu2 .. patut ke sy nk bgi org angkat anak sy after branak nnti ?? sbb bgi sy tak terfikir pon nk bgi spa2 angkat anak sy ni .. walaupon skrang sy tngh tunggu keputusan penceraian bakal suami sy dng ex wife dia dulu .. tpi sy skrg tngh tunggu juga kelulusan perkahwinan adat kte org srwk sni .. btw umur sy bru 17thn7bln . sy tk tau nk jwab apa sbb persoalan tu tk pernah langsung trlintas d fikiran sy :'( untuk bgi org angkat anak sy nanti . doc ckp bgus bgi org angkat anak sy ..tpi nurse dh ajar sy apa yg perlu sy buat to be the first mom coming soon :') . hurm .. stress sdkit kt situ .

5 Balas

bby girl or boy?

9mo ago

baby boy dh branak 29/08 aritu ... tu pon bby x cukup buln agi