Tolong bantu saya😭

Hai mummy, sy nk mintak pendapat sikit dari mummy ii.. sy preggy anak tk sah taraf..skarang dh msuk 36week++.. keluarga saya tahu tentang kehamilan ni and alhamdulillah dorang jaga sy dengan elok..tpi dorang cakap lepas sy melahirkan dorang nk bgi ank sy dkt org..tpi sy tk sanggup😭 apa yg ptut sy buat?

10 Balas

Salam.. Dari pengetahuan sy kat Johor ada 1 pusat perlindungan nama baitus solehah, kat situ semua ibu2 yg mengandung anak xsah taraf menjaga anaknya sendiri.. Sehingga keluarga dpt menerima baby tu, atau pon mana2 lelaki yg ingin berkahwin dgn wanita tersebut mesti menerima anak itu juga. Malah ada wanita tinggalkan anak di situ sementara dia keluar bekerja..😉

4y ago

Terima kasih untuk info tu♥️🥰

Sis boleh bincang dengan keluarga atau pun sis boleh cari keluarga yg nak anak tpi x putus kan hubungan sis dengan anak sis...jaga elok2 sis.ada rezeki tu..sya yg mencari anak angkat pun belum jumpe2..

sis dduk mne yer.. boleh wasap sy..kwan sy mncari ank angkt.. dan dia xkire apa taraf ank tu.. dan in shaa allah.. hubungan dgn ibu kndungan xkn dipisahkan... no sy sis 0183706001

Smoga hati family sis dilembutkn lepas je tgk wajah anak sis nnti... Smoga dipermudahkn sgala urusan 🥰🥰 doa byk2 ye

Cuba bincang baik2 dengan family.. insyaallah Allah bantu kalau niat baik

Semoga urusan awak dipermudahkan.. Bincang dgn keluarga elok2..

Bawah umur ke? Kalau cukup umur, takda masalah nak jaga

Allahuu semoga dipermudahkan segala urusan

Semoga dipermudahkan segala urusan sis

Pm sy sis 0193358676