nk mntk pencerahan .

hai , already 30w4d 🥰bru blik dri kk jumpa doc pakar .. nk mntk pencerahan dri ibu2 .. patut ke sy nk bgi org angkat anak sy after branak nnti ?? sbb bgi sy tak terfikir pon nk bgi spa2 angkat anak sy ni .. walaupon skrang sy tngh tunggu keputusan penceraian bakal suami sy dng ex wife dia dulu .. tpi sy skrg tngh tunggu juga kelulusan perkahwinan adat kte org srwk sni .. btw umur sy bru 17thn7bln . sy tk tau nk jwab apa sbb persoalan tu tk pernah langsung trlintas d fikiran sy :'( untuk bgi org angkat anak sy nanti . doc ckp bgus bgi org angkat anak sy ..tpi nurse dh ajar sy apa yg perlu sy buat to be the first mom coming soon :') . hurm .. stress sdkit kt situ .

5 Balas

Saya teringin nak anak twin ... tapi skrg baru pregnant 8w ... 🥹 saya ada terpikir , kalau tak dpt twin nak ambil anak angkat . Takpela, awak jaga dulu. Mana tau bila anak dah lahir nanti awak ubah fikiran . ☺️☺️ Susah tau nak pregnant, saya pon 1 tahun lebih tunggu ... sekarang baru pregnant. Semoga segalanya dipermudahkan 🤲🏼

8mo ago

smoga rezeki awk ade gak slepas ni 🥰🙏🏻.

Kalau masih mampu untuk jaga, teruskan jaga, bukan senang nak ada anak tau,🥹 ank pun pembawa rzki, tapi klau awk btul2 tak mampu nak jaga sbb ekonomi & terlalu muda, make sure bagi dkat org btul2 ikhlas & btangjawab. Senang kata org baik2, smoga awk buat kptsan tepat & dipermudahkan urusan. Byk doa jgk minta petunjuk☺️

please jaga baby tu, jgn serah dekat orang lain... kesian baby tu 😢 awk dah jadi mama muda. nnti masa matang sikit baby besar dah mcm sebaya awk. awk boleh cari kerja.. pls kuat demi baby mu.

Jaga sendiri 🥹 risau xdapat balik baby nnt. Cuba cari kerja nnt

bby girl or boy?

8mo ago

baby boy dh branak 29/08 aritu ... tu pon bby x cukup buln agi