baby active ?

hai alls mommy . im 20 week 2 days now . is it normal my baby always active . sometime hardened and moved always . is it normal in 20 week we can feel the moment . #firstbaby #mommyexcited

6 Balas

Sy 23 weeks baru rasa baby gerak. Trus aktif. Skrg dah 25 weeks. Dy punya aktif jgn ckp. Sesangat lah aktif. Alhamdulillah kalau baby aktif. Bagus baby aktif.

same..i pun baru nak masuk 20 weeks..first time rasa baby kick..i think its normal

perfectly normal.. take good care ya!

yes.its normal.

Normal sis

Yup normal