Baby twin yg xdisangka2

Hai, ade mommies kt sini yg twin mcm sy? KK scan kate baby bsar & ade 1 jntung je, swasta pon sme.. Tp mse 14w sy bleeding terok + leaking air ketuban & x expect pon ia twin.. G 2nd apment kt hospital bsar, doc pakar dpt detect ad 2 jntung.. Mcm xpcaye pregnant twin, tp baby bump mmg sgt2 bsar.. Alhamdulillah rzeki dpt twin teros..

Baby twin yg xdisangka2
26 Balas

tahniah sis..apa perkembangan skrg..Sy tgk post ni dah lama ya..pglmn Sy plk vanishing twin syndrome..cuma 1 survive..skrg 37w sdg menunggu hari