Baby twin yg xdisangka2

Hai, ade mommies kt sini yg twin mcm sy? KK scan kate baby bsar & ade 1 jntung je, swasta pon sme.. Tp mse 14w sy bleeding terok + leaking air ketuban & x expect pon ia twin.. G 2nd apment kt hospital bsar, doc pakar dpt detect ad 2 jntung.. Mcm xpcaye pregnant twin, tp baby bump mmg sgt2 bsar.. Alhamdulillah rzeki dpt twin teros..

Baby twin yg xdisangka2
26 Balas

Bestnyaaa. Teringin juga nak twin sbb mak mertua sy ada kembar. Mak sy pun ada abang kembar. Tapi tak ada rezeki nak dapat kembar. Tahniah yaaa 🥰 jaga diri ❤️

2y ago

inshaaAllah doa byk2, mne tau ank next t dpt twin.. smangat ye..