GDM

Hai ada x mommy dlm ni yg sangkut kencing manis..saya xkuat mkn nasi,minum manis2 pun kurang,family pun xde keturunan yg ada kene kencing manis. Td nurse call dia ckp sangkut.bacaan sblm minum 4 lps minum naik 7 . Jadi risau pulak. Kene pulak buat bsp.Bagi tips utk turunkn bacaan

12 Balas

Bps tu ape ye sis..sy pun nk kena mnum air gula 2 week lg..rsau kalau sngkut.sis kndugn brapa week

4y ago

Kcg manis mase ngandung ni bole effect kat baby .. bukak artikel