36 weeks 6days

Hai Ada tak yg sama due 30/6 yang dh bersalin ? Huhu walaupun anak kedua seram sejukk rasa takut pun ada 😩

5 Balas

sama due kita. saya dah bersalin 11/6 haritu. berat baby 2.69kg. walaupun kecik tetap kena jahit sebab tak pandai meneran.hahaha alhamdulillah, tak lama tempoh nak bersalin. pukul 12tghr hari sabtu dah start sakit perut sampai ke pinggang setiap 10 min sekali. lepas asar sakit tu makin lama makin kerap. setiap 5 min sekali. tapi saya tahan sampai lepas isyak. dalam pukul 9.30 malam terus pergi hospital sebab tak tahan dah. masuk wad pukul 12.30 malam. pukul 2.45 pagi bersalin. sejam dalam labour room. alhamdulillah dipermudahkan.

saya pun 30/6..anak ke 2.. insyaAllah kita tenang2 saja..baby akan keluar bila tiba masanya 🥰

sama sis 30/6.. esok genab 38w.. kita ni overthinking je takut bersalin paksa😩😩

kita sama sis,,due 30hb 2nd baby..tp blm bsalin lagi 🥲

sama due tapi belum bersalin🥲