Due 30/6 , belum tanda

Hai mommies, ada ke due 30/6? Saya masih tak ada tanda nak bersalin. Contractions yang sakit pun tak ada. Cuma keputihan saya saja kadang banyak. Belum anda tanda darah..

1 Balas

Maybe dia nk keluar esok lusa kot. Mcm sy dulu baby keluar time edd. Tepat 12am saya saya contraction, then jam 3-4 darah keluar then dh nk keluar baru ketumban pecah. Sy dh tau tu contraction sbb dh biasa bersalin so bila rs sakit tu sy mcm “okayy here we go againnn!!” 🤣😭 pukul 7 sy beranak. 🫰🏻