Susah membuang.

Hai, ada tak yg mcm saya, susah sgt nak buang air besar? Adakah normal?? Kadang2 sampai 3 hari xmembuang. Perut rasa penuh sangat. Sampai terpaksa makan ubat pelawas. Dah try mcm². Minum air, susu, buah, tapi still xjalan. Now baru 7w. Please share if any supplement can help😭#ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

Sis amalakn jus gulsan pati delima . Sy hari tu sembelit smpai nk nangis sb sakit sgt , lepas tu sy beli jus gulsan tiap2 pg elok mmbuang dgn lawas🤣