baby premature

Hai , ada tak sini yg baby dia lahir premature? Berapa lama baby kena tinggal kat nicu? Kalau macam saya baby lahir 27 weeks. Betulkah baby akan tinggal kat nicu dlm 3 bulan camtu?

12 Balas

baby premature ? maaf bertanya , saya 31 weeks . saya rasa macam ade air lekingg , itu tanda ke ?

4y ago

better awak pegi check, saya haritu jalan dah buka 3cm daa jantung bby drop masa 36w6d.. haritu jugak kena bersalin sebab risiko

depends on baby development n advise by doctor. Apa2 pun doktorlah org yg perlu kita rujuk.