Baby Kerap Bangun Malam

Hai.. Ada tak Sini Baby Umur 9 Bulan Lebih Tapi Masih Kerap Bangun Malam Menyusu.. Baby Saya Tiap Hari Masa Subuh Mesti Bangun 3 - 4 Kali. Dan kalau baby Saya suda bangun dia susah untuk tidur semula. Mesti nangis2 kalau subuh. Adakah mommie yg pengalaman ada baby mcm ni.. Tolong😭

1 Balas

sama mcm baby sy 🤭 sy sll sapu calmtime balm je dekat baby alhamdullillah berminat boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/calmtime