Kos bersalin hospital gov serdang

Hai ada tak mommy sini yang baru lepas bersalin hospital serdang? Boleh share kos bersalin ? Kalau nak kelas 2 kene booking ke ?

1 Balas

hai mommy. untuk hospital gov biasanya rate normal delivery kelas 3 bawah rm100 je. sy bersalin di Hoshas,wad kelas 2,warded dekat seminggu jugak bil rm400 +- masa daftar wad tu biasanya staff kt kaunter akan tanya nak kelas 2 ke incase bukan pekerja gov. atau kalau tk ditanya cakap direct nak ambik kelas 2 tp bergantung kpd kekosongan.

2y ago

Owh faham. Sis kerja gov ke?