Penggunaan botol susu

Hai , ada tak mommies yg ada pengalaman anak tak nak botol susu? Anak saya nak masuk 3 months, saya dah nak masuk kerja ni tengah risau pasal anak. Anak tak nak botol susu, nak direct feed je . Saya kerja nanti risau dia tak nak menyusu,. Boleh share tak mommies yg ada pengalaman yg sama, mommies buat apa ya?

4 Balas

Apa yg sy tahu,, untuk baby xnak botol, kna mintak org lain selain ibu yg mula kenal kan botol ke baby,, sebab ibu ada bau tersendiri(bau susu) yg buat ank x mau botol. Semoga dipermudahkan segala urusan awak n baby

4w ago

terima kasih. nanti saya suruh ayah dia buat pulak.

Pastuu boleh cuba puting yang seakan puting mcm mam