batuk

Hai.. Ada tak cara kurangkan batuk.. Sakit sangat bila batuk.. Malam pun tak boleh tidur.. Dh 35weeks ni.. Faham² lahkn klau dh 35w.. Sakitnya mcmana bila batuk tu.. Smpai mengeras perut klau dh batuk.. Selain mkan madu .. Apalagi ye..

1 Balas

Hai... Potong bawang besar nipis2. Masukkan dalam bekas/mangkuk... Jangan tutup. Letak di hujung katil/penjuru bilik. Buat setiap malam sebelum tidur. Insya Allah... Saya buat untuk anak saya menjadi.. Bawang ni buat rasa fresh... Dia sedut udara kotor... Nak.buat tiap2 malam pon.boleh walaupun tak batuk demam... Insya Allah