Beta HCG rendah

Salam semua. Sy baru buat skali ujian darah beta hcg. Result 232. Kalau ikut lmp, week 5 dah. Skrg tgh tunggu result darah yang kedua. Tak tenang nk buat kerja duk fikir mcm2. Ada sesiapa yg ada pengalaman yg sama? Terima kasih #firs1stimemom #firstbaby

2 Balas

Bacaan ok tu. Mungkin ovulate lambat, tak sama dengan lmp. Jangan stress2 tunggu je result ye. Semoga semuanya baik2 saje

2y ago

InsyaAllah amiinn. Semoga yg baik2 jgk utk puan 💕

Kena repeat lagi beta hcg selepas 48 jam. Kalau bacaan naik double InsyaAllah normal