preggy

Hai ada ke sama mcm saya..czer ke 4..nebes lh plak..??

12 Balas

Sis bila due? Saya pun bakal czer yang ke4. Due 5/3 tapi date czer belum dapat lagi. Saya pun neves jugakk nii adududu. Hanya mampu berdoaa jaaa

Doa byk2 sis.. Slalu dgar czer smpai 3kali jek.. Tp rezki sis, Allah tau sis kuat n mampu.. Smoga dipermudahkan smua ya 😍

wahhh, 4 kali czer, jarang jarang punya kes ni. hehe. semoga semua baik baik saja 😊💕

Bgsnya diberi kelebihan untuk czer smpi ke 4

Semoga dipermudahkan segala urusan sis

Semoga dipermudahkan sis semuanya

semoga dipermudahkan urusan sis..

knp smua czer ye bole sy thu x

5y ago

Tak da masalah apa² pun..cuma cm lambat buka jak..baby nak lemaskan terpaksa czer lh..

Semoga dipermudahkan.

smoga d permudahkn