tiada nafsu

Hai ada ke mcm saya? Dr awl kehamilan smpai sekarang dh nk bersalin boleh kira dlm 2 3 kali sahaja sy tunaikan kewajipan saya terhadap suami.. Bila suami ajak bersama saya selalu menolak.. Saya risau jika suami bencikan saya.

1 Balas

xade ye sy dulu hamil sampai nak bersalin sekali je bersama tapi suami okey je,kalu awak takut boleh je berckp gan suami,kalu sayang xade ye perasaan benci, tu perasaan awak je😉 #pendapatsyaje