Pregnant or Not?

Hai, ada ka yang pernah alami simptom PMS tapi ovulation day dalam 68hari, dan last period saya pada 18/9 but ada buat s*x pda hari ke15 lepas period, dan pda 14/10 saya ada simptom krem perut dan sakit bhgian belakang punggung sama bawah rahim.. dan saya juga ada rasa pening dan kuat tidur.. tapi husband pula rasa mual2 dan mengidam , tapi tidak pasti kalau ini tanda pregnant awal atau tidak.. boleh mommies yg brpnglman shre pendapat?. Terima kasih. Ohya ini 1st time expected pregnant dan saya besma pn 1st juga. 🙏#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom

2 Balas

jawapan ada dkt UPT dear. check guna upt dn awak akan dpt jawapan yg awak nak. kami dkt sini xboleh nak bg jawapan.

8mo ago

🙏🙏 besok nak cuba test tp takut pula

try upt sis. biasanya selain doc, upt je yg ada jawapn untuk soalan ni

8mo ago

ini la ni sis tapi sedng tnggu after 10days after bsma🙏 takut kcwa