Kaki Cramp/lenguh

Hai, 16w6d dan hari ni hari kedua demam dengan batuk kuat. Kaki pun dari pagi tadi cramp dari pinggang ke bawah. Sapu minyak angin tp still sakit. Nak berdiri sekejap2 kena duduk sakit menyucuk kat belakang bawah pinggang. Esok checkup, normal ke atau kena refer dgn nurse esok?

1 Balas

kalau sy, asal ade pape yg lain, tgh check up tu terus je bgitau nurse.. atleast dorang tau then dorang noted dlm buku sbarang record utk kita..