Mesti ada satu yang kita tak suka kan😆

Hahhh! Cuba jujur. Mesti ada satu sayur yang anda tak suka kan🤭 Antara sayur-sayur di bawah ni... Sayur apa yang paling tekak anda tak boleh terima ya😅

Mesti ada satu yang kita tak suka kan😆
586 Balas

kami satu family suka sayur2an..sawi kalu yg Mahal ckit xpahit..manis..sy nk didik anak2 mkn sayur.. alhamdulillah mereka suka.. ulamans pun..

Ya Allah..sedap smua sayo2 ni..xde la yg sy x suka..sy mmg suka makan sayo huhu..buah peria pahit tu pun sy sukaa je sedap je bg sy..

suka mkn smua sayur d atas...kcuali klu trbeli sawi pahit..mmg xsedap n spoil mood nk mkn..hehehe😂😂😂😂✌

alhamdullillah... sebelum mengandung smpai dh mengandung semua sayur sama ja saya lalu makan😊

x suka taugeh..tapi kalau dh ade dlam makanan still boleh makan laa x buang membazir 😅

setakat ni suke semua..lg yg E perhhh rebus pastu buh black paper atau lada sulah😘

Semua suka tapi kini tidak lagi pada minggu ke 7, tak boleh telan 🥺🥺🥺

A..sawi, kurang suka sbb pahit skit, bukan pilihan la kalau pi kedai 😉

semua sayur diatas semua makan Tak ada yang tak makan ... cammana tu...

semua tak suka, kecuali C dan F.. A terpaksa makan masa pantang.. 😅