jom share cara nak banyakkan susu badan selain ambil supplimen..

hafsa khayla #4bulan3hari

jom share cara nak banyakkan susu badan selain ambil supplimen..
9 Balas

tak perlu sebarang suppliment puan. yang penting kena faham konsep demand and supply. puan berkerja atau suri rumah? if bekerja kena jaga jadual pum. if hw just ikut demand baby. yg penting ibu jangan stress. banyakkan minum air masak. makan makanan yg berkhasiat. lebihkan protien serat dan buah.