Suami beri hadiah atau ibu kena minta sendiri selepas bersalin?
Voice your Opinion
Suami beri sendiri!
Kena minta suami

2866 respon

28 Balas

tak pernah minta tpi semasa tunggu masa nak bersalin tu suami ada bagitau dia akn tunaikan apa sja permintan saya.. saya tak mintak apa2.. saya tahu dia kerja bukan mudah Dan cukup terima saya seadanya(badan) Dan sentiasa cintai sya dn ank.. itu aje ☺️

Tapi sebelum bersalin dah gurau-gurau bagi hint. Kebetulan lepas bersalin tu anniversary, dapat double . 😍

Dua2 pun tidak. Tapi Alhamdulillah semua ok..utamakan yang utama😚😚 #TAPSupermoms #TAPxTanamera

Bg sy ckup la dia membantu sy jaga ank2, didik ank2 sama2, sentiasa mencintai sy sampai bila2

Xpernah minta, tp suami penah ckap ada rezeki lbh ada la habuannya nanti.. 😆

tak pernah minta.. beli brg2 baby n jaga saya dah syukur Alhamdulillah

Terpulang kepada suami. Tak perlu minta. Common sense.

tkda hadiah, hadiah dia dapat bersama dgn anak

Minta baru dapat. Kalau x suami x paham pun

hadiah maksud dia pemberian bkn permintaan