Habit suami yang paling anda tak gemar?
Voice your Opinion
Asyik main game
Selalu tengok TV
Tidak kemas dan teratur
Kerap keluar malam
Berkepit dengan handphone

5424 respon

51 Balas

Merokok tu ja yang lain Alhamdulillah sangat2 rajin dan suka tolong buat kerja rumah, sangat2 membantu saya, dan sepanjang pregnant semua suami yang akan buat..

Sy paling xsuka suami merokok. Rasa lemas Tuhan je yg tahu. Suka sgt hisap rkok dlm rumah, klu blk uma mertua pndai pulak isap rkok dekat lua😓

alhamdullilah semua okay even selalu tengok phone sbb kerja tapi bab kerja dalam rumah tip top tak pernah tinggal

Merokok, main game, xpandai buat kerja rumah. Tu kerja prempuan katanya, jaga anak pun stakat ntah apa ja

Tak ada semuanya alhamdulillah ok.. walaupun dia kerap tengok hp tetap rajin buat keje rumah.. hihihi..

takat ni alhamdulilah,bnyk membantu..and kalo bole kurangkan merokok atau berhenti lg bgus lah🤭,,

Selalu tanya benda yang dia sendiri dah tahu 🤣 anoyying betul

Selalu sangat beri sy perhatian, sy rimas dengan habit dia ni

Tak nak jadi ikutan anak nanti. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

None,,,suami kerap main tanam2 pokok. .tp kita ok je. Hihi