Adakah anda sanggup menghabiskan wang ringgit pada hobi anda?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2455 respon

13 Balas

Depend, kalau macam hobi berkebun, biasa dah beli baja, beli tanah organik, beli biji benih atau anak pokok. Saya suka berkebun. Antara hobi lain saya, membaca. Mmg masa belajar dulu berhabis duit beli buku. Bukan sekarang yg related to my field of study je. My field of study is IT, I love to by religious books. Maybe sebab study at uia 🤭 Kalau hobi memasak pun still kena guna duit. Beli bahan2 untuk memasak. Barang2 sekarang bukan murah tau. Ambil 2-3 bahan dah Rm50. Ada ke hobi yang langsung tak guna duit? Boleh cadangkan? 🤔😅🤭

kalau hobi tu melibatkan duit yg terlalu byk.. i will find another hobby🤣 sbb da jd ibu ni for me..anak lg penting ❤

hobi kami xmahal pun..makan dan pantai..alhamdulikah wlpun uma dkat dgn pantai tp bercinta jgk nak p

tidak.. hanya mampu berangan2 sja.. 😟

kumpul duit untuk hari tua

Cari hobi lain lebih jimat

depends pada hobi

klau mmg hobi ya

depends

tidak