Cara epidural di cucuk ketika hamil nanti!

Haa...macam ni lah cara epidural ketika bersalin nanti. Jangan takut, relaks je. Ibu kena kuat! 💉 Ada ibu-ibu yang pernah cucuk epidural tak atau bakal memilih epidural untuk bersalin nanti? Jom kongsikan pendapat atau pengalaman anda! #theasianparent #theasianparentmy #epidural #paduanbersalin #infoibuhamil

Cara epidural di cucuk ketika hamil nanti!
15 Balas

pna kne cucuk epidural.. tp brsalin normal.. lepas je brsalin.., jhit sikit kt labour room pstu dktor ckp tk boleh nk jhit kt labour room sbb koyak dlm...jdi kne jhit kt bilik bedah tu yg hntr terus gi bilik bedah. jhit kt b.bedah. kne cucuk epidural.. dyowg jhit tk rse ape2..