Cara epidural di cucuk ketika hamil nanti!

Haa...macam ni lah cara epidural ketika bersalin nanti. Jangan takut, relaks je. Ibu kena kuat! 💉 Ada ibu-ibu yang pernah cucuk epidural tak atau bakal memilih epidural untuk bersalin nanti? Jom kongsikan pendapat atau pengalaman anda! #theasianparent #theasianparentmy #epidural #paduanbersalin #infoibuhamil

Cara epidural di cucuk ketika hamil nanti!
15 Balas

sy anak first czer kene cucuk . no 2 taktahu lagi czer or normal 🥰

sakit juga wei huhuu anak 1st haritu kena rasa kat tulang belakang ..

Maaf bertnya, untuk apa ya cucuk ni? #jgnkecam #newbie

1y ago

sy amik epidural 3x spjg proses brsalin..1st,msa czer ank no4..2nd,msa brsalin normal ank no5 induce drip kt labour room..3rd,ank no6 brsalin normal n induce drip dkt labour room..mmg contraction xrsa lgsg.kpala bby dh nmpk pun,kita xrsa nk teran😅 tp bg sy..stkt ni sy ok lg..pinggng xsakit..mula2 je lps bsalin rsa mcm lebam kt tmpt cucuk epidural blkg..lain org,lain kot kesan nya..sy mmg mtk epidural sblm induce kt drip😂😂 tau mmg sakit induce...hrp2 xde effect truk la..

ada kesan tak lepas beranak ?

👍🏻