Cara epidural di cucuk ketika hamil nanti!

Haa...macam ni lah cara epidural ketika bersalin nanti. Jangan takut, relaks je. Ibu kena kuat! 💉 Ada ibu-ibu yang pernah cucuk epidural tak atau bakal memilih epidural untuk bersalin nanti? Jom kongsikan pendapat atau pengalaman anda! #theasianparent #theasianparentmy #epidural #paduanbersalin #infoibuhamil

Cara epidural di cucuk ketika hamil nanti!
15 Balas

Sy penah cucuk epidural ni... Masa nk bersalin thun lepas.. Lpas tu sy deman dn bdn mengeletar 1 bdn.. Smpai lah sy terpaksa czer sb takut ap2 effects pd baby.. Sy Ingat lg msa dkt dewan bedah wktu kena bedah tu bdn sy x bhnti mengelatar.. Tp bhagian pingang smpai ke kaki x bergerak lnsg.. Mcm lumpuh.. Bhagian lain mngeletar tnpa henti.. sehingga lah diaorg hentikan epidural tu... Tp effect dia smpai skrg sy sakit pinggang.. Effect dri cucuk epidural ni.. .