Apa korang buat dgn tali pusat baby

Apa korang buat dgn tali pusat baby bila dah tanggal? Tanam or simpan? Saya nak tanam tapi mak saya suruh simpan. Saya tgok ustaz azhar ada kata hukum simpan tali pusat. Saya nam tanam tapi tulah mak mak dulu suruh simpan.

12 Balas

tanam. Mil sy pun suruh simpan. tp sy xpercaya benda karut kepercayaan org dulu2. Itu kan sebahagian dari tubuh badan. Boleh cari ceramah YouTube Ustaz Azhar Idrus hukum simpan tali pusat baby

sila tanam . klau bole tnam dkt tmpt uri dia lgi bagus tkdelah pening2 .. anak saya tanam sebelah2 dgn uri dia . mertua n mak saya sebok suh simpan eh tk kuasa laa ..

tanam. sebab Sy rasa mcm tu part of the body anak. so tanam. simpan pun buat apa. nanti lupa letak kat mana 🤣

tanam, kalau nk simpan pun buat apa, mcm uri jgk, seeloknye tanam je sis,

tanam kerana ianya sebahagiaan dri tubuh badan manusia..

6mo ago

knapa perlu semak buang ja dpn pintu rumah. YAALLAH nnti dh mati buang ja mayat dlm semak. knapa nk buang dlm semak? rasa selamat lah klau hilang dri dpn mata. pelik pelik

simpan pastu tak tau letak kat mana. tanam je lah dah tahu ustaz ajar

tanam. mil i suruh simpan tau tali pusat tu. i jawab dah tanam

tanam sis... jgn ikutkan Sgt dulu dulu punya tabiat hehe..

tanam jelah awk..dah tanam xkan mil awk nk korek kan....

please tanam.