Bleeding after making love

Hi guys. Today is my first time making love with my husband after 130 days my baby boy was born. He was born normal with episiotomy. I felt slight pain and saw blood afterwards. Is it normal to experience this?

2 Balas

Normal sis..sebab tu sy seram ada ibu yg bru 2 bln da nak bersama..saya pun mcm sis after 120 days bru berani.. tapi tu pun mmg rasa perit kat situ kan..tp lps beberapa kali baru ok..tp tu pun gap lama jga sbb bila suami usik2 kita, kita da rasa nyeri.

Ya sis normal. Akan berdarah. Sakit pun ada. Nasib suami faham. Dan bersabar. Kadang2 tahan juga. Huhu. Sbb sian suami