Baby dah 6 bulan nak bagi makan apa?

Hi guys ,sy first mom.Baby sy skrg dah 6 bulan. Saya nak kenalkan baby mknan dgn mkn bubur nasi kosong dulu,tapi baby tolak dia muntahkan balik. Lepas tu sy campur nasi + carrot.Itu pun dia tak nak. Baby sy suka mkn cerelac dlm tin je kalau mknan lain dia tak nak. Boleh share tak nak bagi baby mkn apa kalau dah 6 bulan?#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #firstmom

7 Balas

sebelom awak intro plain bubur tu awak dh intro cerelac dulu ka?