how you guys notice?

Can u guys share...how u guys rasa yg korang pregnant? Ada tak rasa sakit like cramp..or berdenyut dekat bahagian kiri or kanan ovum?

11 Balas

rasa cramp sngt..delay sehari check upt +ve .scan doktor kata rahim membengkak sebab nak jadi kantung..sbb sblum.ni tak pernah rasa senggugut so agak pelik cramp gila

saya rse sakit di ari ari mcm nk period dan buah dada sakit sgt.. plk tu kerap kencing dan sembelit... bila tunggu waktu period mmg x kluo jdi cek alhamdulillah positif.. m 😀

Saya rasa sakit kepala yg teramat.. Perut masuk angin lain macam.. Kentut tu dah ta boleh bawak bincang.. 😅 Bila check upt terus naik double line.. Alhamdulillah..

tanda2 macam nak period. tunggu punya tunggu.. darah period tak keluar2.. lpas 2minggu dr tarikh yg sptut nya period, cek.. alhamdulillah 2 garis 😍👏🏻

Sblm spi tarikh period rasa loya dan nak muntah sekali sekala. Lps tu period delay, cek upt hari ke 4 positif alhamdulillah.

i mse mula2 ade bleeding, ingtkn period la kn tp sikit sgt n wrna pink.. kkak i sruh cek upt then tros naik dble line..

Perut cramp lebih mcm nak period, breast sakit ngilu sangat, sangat sangat letih.

Lambat dtg period.. Sy da agak da sbnyer pregnant sbb period sy selalu on time..

rase laa jgak sikit2 cramp skali.. yg paling obvious asyik kentuk byk 😅

period xdtg berapa hmpr sebulan .. 😅