baby kick❤️

Guys ,pernah tak evrytime kita pegang perut, baby mesti bergerak, menendang2 . Tapi kena tangan husbnd yang pegang perut, baby diam pulak?

44 Balas

Sy pun macm tu juga..bila kita yg pegang bukan main lagi dia nak tendang2 hehehe tpi bila husband kita sendiri pegang ..hmm senyap jerrr sopan jerr

Hahaha..betul3!! Kesian husband..

Memang gitu fitrah kejadian sis.. Dont worry.. Baby dah biase n kenal dgn mummy suara mummy lebih drpd daddy dia.. Dr dlm perut dia dah pandai bezakan mummy dgn sentuhan org lain.. Enjoy the moments ya.. Nanti kite rindu saat2 ni❤️

Sy pegang perut, baby tak tendang.. Suami pegang bukan main kuat dia tendang😑.. Baby syg abah lebih ni😅

5y ago

Ewah2 sangat perangai kan. Hahaha Kadang time kita nak tidur ,time tuelah ayahnya nak bercakap . Dah macam berjoget2 kat dalam. Geram je.