Bisul

Hi guys .. ada yg tahu pasal bisul ? bahaya tak utk kandungan 30 weeks . . ada yg pernah kena tak?

2 Balas

Penah.. Mse ank 1st n 2nd... Dpt bisul tu mse awl kandungan.. Xtau sbb ape... Smpaikn kne pegi klnik nk bgi buang hbs.. Heheehe.. Bby xde ape.. Ok je...

5y ago

sya dah trimester ke 3 ni kena bisul .. 1st kandungan so sya agak risau sikit ..takut ada effect kat kandungan .. hehe

kena kt mna?sye dlu kt punggung tpi alhamdulilh okey je kndungan

5y ago

kena kat siku .. alhamdulillah if xda effect dekat baby ... ☺