Bersin.

Hi guys, ada tak mommy yg around 7months to 9months bila nak bersin je mesti risau sebab perut terasa mcm nak keluar baby, kemaluan terasa nak terkencing, pecah ketuban semua ada lah ? saya sampai pegang perut takut baby meluncur keluar lepas bersin. Sempat saya gelak lepas bersin, sbb fikirkan part2 tu. Ada ke mcm saya?

2 Balas

Normal sis. Bila nk bersin & batuk sis duduk or ampu dgn tangan kt perut. Terkencing terus tu pon normal. Sampai kena standby 2,3 spenda dlm beg klau keluar 😁

Ya.. biasa tu sis..