Adakah anda menggunakan krim stretch marks ketika hamil?
Adakah anda menggunakan krim  stretch marks ketika hamil?
Voice your Opinion
Ya, (komen jenama apa)
Tidak

2112 respon

78 Balas

sy gunakan Mary Kay lotion.. ada shea butter.. best sgt.. kurang jd stretch marks.. Dr pun puji kata ok

Brands Palmer. Lotion for strech marks. Boleh laa nakpak faded jgk sikit2, xbanyak pun

bio oil .. pertama kali guna tapi buat strech mark makin teruk . jadi hitam .. ☹️

tidak. tapi mmg rutin guna bio oil before preggy 1st baby pun. sbb kulit kering 😊

Krim allano amway, kalau ada nk cuba boleh contact sy 0137980262 syirah

Saya apply essential oil Gentle Baby dan makan vitamin C shaklee 😊

Bio oil. Tp sy xde stretchmark sgt cuma letak utk memcegah

palmers. tp pkai nye sebulan sekali 😂😂😂😂😂

Palmers Cocoa Butter dan Herbal Blend Shaklee

Ya, palmer #TAPsupermoms #TAPactiveusers