REDHA

Gugur after 1week bleeding non stop, Please pray for me mommys. ?

84 Balas

percaya dengan rezeki Allah yang luas... InsyaAllah Allah permudahkan dapat rezeki anak lagi

Be Strong. InsyaAllah, Allah ada nak beri rezeki lain. Next ada rezeki baby lagi.

smoga bertabah sis.. inshaallah ade rezeki lg nati. dont give up hope. u can face this👍

Sama🥺 i pon baru ggur 10hari lepas😌 Semoga tabah dan selamat berpantang sis💪🏻

takziah sis.... jage pantang yer sis... in shaa allah ade rezeki akn datang...

Take care and be strong mummy 💪🏼❤️ akan ada lg rezeki lepasni insya Allah 😊

sabar sis.. sy dua kali gugur sebelum bi.. berjurut.. 3 bulan n 7 weeks

kuatkan semangat..inshaAllah lepas ni byk rezeki akan dtg..go mommy 😘

Semoga mommy tetap sihat. Doa baik2, semoga ada rezeki lg pada masa akan dtg 😊

insyallah , sy pernah gugur gk ..2 kali ... ada rezeki nnt ...sabar ok ☺