REDHA

Gugur after 1week bleeding non stop, Please pray for me mommys. ?

84 Balas

in Sha allah... akan Ada rezeki yg lebih baik selepas ini. byk berdoa sis

jgn putus asa. rezeki Allah tu ada. doa byk2 ye. amal makan yg sihat2..

Takziah sis. InsyaAllah ada rezeki lagi lepas ni. Take care ye ❤️

Be strong sis..😊semoga ada rezeki sis insyaallah..😊

takziah..sabar sis, insyaAllah ada rezeki lain yg akn hadir kelak

Salam takziah mummy.😐In Shaa Allah ada rezeki yg lebih baik..

sabar yer sis nanti yg lebih baik menantikan sis..smga sht

Takziah... Semoga ada rezeki dalam ms terdekat. Pantang elok2..

in shaa Allah ade rezeki lagi nanti ya sis.. ank syurga tu ♥

Insya Allah akan ada rezeki lain untuk awak :)