REDHA

Gugur after 1week bleeding non stop, Please pray for me mommys. ?

83 Balas

ishaAllah ade rzekinye .stiap kali bersama pastikan niat tu bukan skdar nafsu semata2 .smbil tu niat utk dptkan zuriat lagi .sye firts mndung 9week gugur bulan 2,bulan 3 priod ,bulan 4 xpriod dah😅😅😅n now my bby also 4month .25/12/2018 baby crismest👨‍👩‍👧

Sedekah al fatihah pada sanak saudara setiap hari, jika ada keturunan awak yg hero, pasti dia superhero, jika ada keturunan awak soldier, pasti dia Berani hadapi.... Allah swt maha besar atas kesucian dan kepujian pada hambanya...

sy pernah gugur Masa tahun 2017..kandungan 10 weeks mcm tu ..kandungan x menjadi.. lepas pantang dlm sebulan lebih alhamdulilah sy ngandung now anak sy dah setahun dah.. insyallah byk berdoaa..semoga Ada rezeki awak ngandung lg

sy pernah gugur gak masa tu baru 4 week dan x cuci .. ikut date lusa tu sy dh lekat yg skrng nie ... rezeki allah ... sabar yea t ada rezeki lgi ... moga cpt sembuh ok amin ..

Saya gugur msa 12minggu thn 2015..lma tgu utk prgnt lg.. 4thn utk second prgncy.. Now prgnt 5week..moga smuanya dipermudhkn utk prgncy saya kali ini..

Sabar.. In sha Allah ada rezeki Allah nk bg lagi.. pantang gugur tetap kena jaga. I after 3 months miscarriage alhamdulilah Allah bg rezeki lagi pregnant 🤰🏻😘

5y ago

same goes with me,after 3month.diberi peluang hamil semula

sabar ye sis. moga Ada rezeki yg akan dtg. sy pnah keguguran anak pertama. Now dah pregnant 2 bln, sthn Tunggu,sabar ye Sis, selamat berpantang sis

5y ago

alhamdulillah syukur. bgsla. sama2 jg kandungan baik2

semoga tabah...bleeding msa week ke brapa...sis bleeding bnyk ke...sy pun mula bleeding td pg spotting coklat, 15week...dah scan baby ok...tp sy tetap susah hati :(

5y ago

alhmdulillah baby sis dah 7 month...sy bleeding darah spotting coklat...dah masuk hari kedua..masih ada lg...sy hrap sngt kandungan sy kuat dan sihat sehingga bersalin nant...sy doakan juga sis dipermudahkan sehingga bersalin..aminnnn

semoga sis tabah. in Sha allah.... allah sentiasa memberi yg terbaik until umatnya. take care sis. jaga kesihatan. jaga makan and bg badan sihat dulu....

pernah gugur juga. selepas 3-4 bulan hamil lagi. Alhamdulillah skrg ni 12 weeks pregnant. inshaAllah ada rezeki lebih baik lps ni sis ☺️