Teman wife bersalin slam bilik ot

Gov hospital boleh request husband teman wife x sekiranya bersalin secara czer?

13 Balas

Biasa sis..czer..mmg xpnh husben d beri temankn wife..dh siap smua urusan operation br husben blh jmpe n tgk wife..dr pnglmn sy ms sy czer taun lepas la..sblm kes covid... Husben duk luar dewan bedah shj tggu smpai bby lahir tuk d azankn...kmdian br kita kluar..kita pn kluar lmbt...contoh mcm sy ritu... Bby kluar 1240 ... Sy kluar dr dewan bedah 330ptg.. kalau brsalin normal je husben leh temankn..tp musim covid husben xleh la temankn..sbb risiko...

Rasanya xblh. Kalau normal dulu blh, tp skrng musim covid, rasanya dh mmg xdibenarkan. Tp , blh rujuk dgn hospital tu sndri. Lain tempat lain prosedur 💜

Dh 2x sy czer 1st hosp serdang 2nd hospital kajang dua2 pun husband tk blh teman.. Blh tolak kita smp bilik ot je

Bersalin normal suami boleh teman, bersalin czer suami tak boleh teman dlm bilik pembedahan.

Czer x boleh teman ye, kang husbn pengsan plk tngok prut kena belah bagai 😬😀😁

Czer xblh tmn sama ada musim covid or x..klau swasta czer or normal blh tmn...

Gov utk czer mmg usbnd x bole teman. .hnya tgu dluar shje. .😊

Xboleh.. Hanya boleh tgu luar bilik ot

Bukan gov je xbole.. swasta pun xbole

Czer suami xleh teman rasenya sis..