Boleh ke suami teman masa bersalin?

Salam Hi.. nak tanya pengalaman mommy2 yang baru bersalin.. kalau bersalin di hospital kerajaan husband boleh teman ke dalam bilik bersalin tu? apa procedure yang kena ikut kalau husband nak teman dalam bilik bersalin? hospital mana yang membenarkan husband teman? ##pleasehelp #firsbaby

1 Balas

Biasanya kena swab test kalau nak teman dlm LR kecuali czer. Wad mmg tak boleh. Tapi depends jugak hosp mana yg boleh.