keputihan

Hi ..got something to confirm ..since pregnant ni sy ade keputihan ,but malam ni tibe2 kluar color coklat ..mcm sign di awal period..normal ke ??

1 Balas

Kalau tak silap saya brown spot kadang keluar untuk first trimester . Tapi masa saya , saya ada brown spot masa second ke third sebab masa tu saya pi berjalan ke cameron so banyak sangat berjalan and badan letih plus perut sakit sebab duduk lama sangat dalam kereta . Tapi keluar sekali je

5y ago

ohh I see .. sy 11weeks skrg..tu risau sbb awal lg kan..thanks..