Menyusu sepanjang puasa

Goodluck untuk bf mom sekalian .. mommy hebat

4 Balas

I tak boleh puasa, susu drop kaw2. Lepas makan & minum baru turun susu. Tgh cuba cari trick/ hacks dari segi pemakanan apa yg sesuai nak bagi susu meriah walaupun tak makan

SILs i pun antara momy hebat ni 💪🏻 siap habis je nifas terus start puasa sebab nak kejar yg kena ganti sebelum start ramadhan haritu 😅 kuat semangat dia

Alhamdulillah masih bertahan.. walaupun petang2 mmg confirm lembik, pening kepala, mual.. full bf kan anak 5 months.

🥰