Saye lagi 3 hari nk period tapi opk positif Skrg ni saye dh seminggu sakit pinggang dengn skit perut

Gmbr tu 3 hari saye test opk...mohon pencerahan

Saye lagi 3 hari nk period tapi opk positif
Skrg ni saye dh seminggu sakit pinggang dengn skit perut
4 Balas

haritu saya pun macam sis, line terang dua dua lagi 2/3 hari nak due period, lepastu saya cuba upt (before subuh) alhamdulillah 2line tapi samar samar. moga rezeki sis ? masa check upt sama DPO10

2y ago

insya allah akak terima kasih

cuba try cek guna UPT pula sis. sebab selalunya bila OPK positif kali ke 2 UPT pun akan positif. semoga ada rezeki sis, insyaAllah aminn.

2y ago

aminnn terima kasih kak

InshaAllah ada tu sis. Boleh dah try upt pulak. Tapi guna 1st urine pagi nanti ?

MCM mana sekarang ni..sis mengandung ke..sorry tnya

2y ago

MCM ni